Zadružni Savez Dalmacije

Search
Close this search box.
Arhiva

Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova organiziraju

33. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2023. koji će se održati

od 9.-12. studenog 2023. u Hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku.

Dostava uzoraka vina i jakih alkoholnih pića za ocjenjivanje

Sve zainteresirane vinare pozivamo da budu dio Sabatine, te dostave uzorke svojih jedinstvenih proizvoda, vina i/ili jakih alkoholnih pića, na ocjenjivanje i prezentaciju.

Kategorije proizvoda, rokovi za dostavu uzoraka i troškovi ocjenjivanja navedeni su u propozicijama, a prijavu za ocjenjivanje možete preuzeti na poveznici Prijava za ocjenjivanje proizvoda.

VAŽNO

Ako uzorak dostavite do 15.9.2023. ostvarujete povoljniju cijenu ocjenjivanja (vidjeti propozicije).

Buteljirane proizvode koje dostavite na ocjenjivanje možete i samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Burzi vina. Obrazac Prijave za Burzu preuzmite te ga popunjenog pošaljite do 20.10.2023. na mail info@zsd.hr

Prijava za osobno preuzimanje diploma i medalja

Rezultati ocjenjivanja proizvoda objavljuju se na Sabatini u Hotelu Valamar Lacroma.

Svečana dodjela za otvorena i mlada vina je u petak 10.11.2023. u 20 h,

a za buteljirana vina i jaka alkoholna pića u subotu 11.11.2023. u 20 h.

Preuzimanje diploma i medalja na svečanim dodjelama organizirat će se temeljem najave Vašeg dolaska, te će biti pročitani i pozvani za osobno uručenje samo oni proizvođači koji do 30.10.2023. potvrde svoj dolazak na svečanost dodjele putem maila info@zsd.hr. Onima koji ne dođu na svečanu dodjelu bit će omogućeno preuzimanje nagrade u Zadružnom savezu Dalmacije ili u sjedištima suradnika diljem Hrvatske i susjednih zemalja iz kojih vinari dostavljaju uzorke za ocjenjivanje. 

Prijava za predstavljanje na Sajmu vinogradarstva i vinarstva, te promociju tvrtke 

Sajam vinogradarstva i vinarstva na Sabatini okuplja tvrtke, obrte i OPG-ove koji prezentiraju svoje proizvode i usluge vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo (vinogradarsko-vinarsku opremu, strojeve, alate, repromaterijal, zaštitna sredstva te druge proizvode i usluge vezane uz vinogradarstvo i vinarstvo). Sajam je za sve posjetitelje otvoren tijekom trajanja trodnevnog programa manifestacije.

Ukoliko želite predstaviti Vašu tvrtku, proizvode i usluge vinogradarima i vinarima na Sabatini, možete to učiniti izborom jednog od statusa i načina promocije tvrtke iz Prijave za sajam i promociju. 

Vaše sudjelovanje potvrdite popunjavanjem Prijave za sajam i promociju te slanjem na e-mail info@zsd.hr u rokovima navedenim u ponudi (do 2.10.2023.). Prijavu možete preuzeti i na www.zsd.hr 

Okvirni program Sabatine 2023. pogledajte na poveznici Program, a sve dodatne informacije zatražite u Zadružnom savezu Dalmacije na tel: 021 348 388 ili mail info@zsd.hr

 Iskoristite Sabatinu kao priliku za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore.

Radujemo se suradnji i susretu na Sabatini u Dubrovniku!